bra tips om du inte har råd till spa....





Sex härliga skönhetstips Ta en titt i köket och badrumsskåpet och fixa en billig spakväll.

Äggvitemask
Knäck ett ägg i en skål och separera gulan från vitan. Vispa äggvitan hårt och applicera smeten i ansiktet. Låt verka i fem minuter innan du tvättar bort masken. Proteinet i äggvitan ger en riktig fuktboost för din hud. Masken fungerar perfekt för alla hudtyper.

Kroppskur av avokado

Gröp ur två avokador och lägg den i mixern några sekunder tills den blivit krämig och klumpfri. Smörj in kroppen med avocadokrämen och låt verka i 20 minuter. Skölj av och märk en tydlig förändring. Ingredienserna i avokadon gör garanterat din hud mjuk och återfuktad.

Fin glans med vinäger

Blanda en deciliter vinäger med fyra delar kolsyrat vatten i en flaska. Häll över blandningen i ditt hår, låt verka i 15 minuter och tvätta sedan med schampo. När håret torkar kommer håret att glänsa som aldrig förr.

Tandkräm mot finnar

Att applicera tandkräm på röda finnar har troligtvis de flesta redan testat. Applicera ett tunt lager tandkräm på finnen och låt verka under natten. Detta absorberar överflödig olja runt finnen så att huden inte blir ännu mer tilltäppt. Tvätta av ansiktet noggrant på morgonen där på.

Avslappnad med grönt te
Om ansiktet känns irriterat eller uppsvullet är detta knepet för dig. Låt en påse med grönt té ligga i varmt vatten ett par minuter. När tepåsen har svalnat baddar du ansiktet med den. Påsen innehåller höga halter antioxidanter som har en lugnande effekt på irriterad hud.

Raka benen med balsam

Är ditt raklödder slut är balsam en räddare i nöden. Balsam mjukar upp hårstråna vilket underlättar för rakningen. Avsluta med att smörja in benen med en mjuk hudlotion.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0