vad sak man säga, besatta



 
kopiera detta ----->  http://video.msn.com/video.aspx?mkt=sv-se  och så går du in på det jag har ringat in.
Man kan säga att dom vill verkligen ha uppmärksamhet................... klippen heter  heidi är spencers träningsmaskin

mallan 18 år





riktigt rolig kväll mer bilder finns på facebook. < 3

bra tips om du inte har råd till spa....





Sex härliga skönhetstips Ta en titt i köket och badrumsskåpet och fixa en billig spakväll.

Äggvitemask
Knäck ett ägg i en skål och separera gulan från vitan. Vispa äggvitan hårt och applicera smeten i ansiktet. Låt verka i fem minuter innan du tvättar bort masken. Proteinet i äggvitan ger en riktig fuktboost för din hud. Masken fungerar perfekt för alla hudtyper.

Kroppskur av avokado

Gröp ur två avokador och lägg den i mixern några sekunder tills den blivit krämig och klumpfri. Smörj in kroppen med avocadokrämen och låt verka i 20 minuter. Skölj av och märk en tydlig förändring. Ingredienserna i avokadon gör garanterat din hud mjuk och återfuktad.

Fin glans med vinäger

Blanda en deciliter vinäger med fyra delar kolsyrat vatten i en flaska. Häll över blandningen i ditt hår, låt verka i 15 minuter och tvätta sedan med schampo. När håret torkar kommer håret att glänsa som aldrig förr.

Tandkräm mot finnar

Att applicera tandkräm på röda finnar har troligtvis de flesta redan testat. Applicera ett tunt lager tandkräm på finnen och låt verka under natten. Detta absorberar överflödig olja runt finnen så att huden inte blir ännu mer tilltäppt. Tvätta av ansiktet noggrant på morgonen där på.

Avslappnad med grönt te
Om ansiktet känns irriterat eller uppsvullet är detta knepet för dig. Låt en påse med grönt té ligga i varmt vatten ett par minuter. När tepåsen har svalnat baddar du ansiktet med den. Påsen innehåller höga halter antioxidanter som har en lugnande effekt på irriterad hud.

Raka benen med balsam

Är ditt raklödder slut är balsam en räddare i nöden. Balsam mjukar upp hårstråna vilket underlättar för rakningen. Avsluta med att smörja in benen med en mjuk hudlotion.

Varför skada djuren :S

Djurplågare fall för Lerumspolisen

Djurplågare fall för Lerumspolisen. Foto: Scanpix

En lemlästad katt hängde på polisens dörr i Lerum utanför Göteborg häromdagen och i maj hittades en katt upphängd i ett måttband på samma plats. Nu söks djurplågaren, som i flera fall lämnat brev efter sig.

Någon torterar och dödar djur i Lerum utanför Göteborg. En lemlästad katt hängde på polisens dörr häromdagen, en annan hittades upphängd i ett måttband på samma plats i maj. En tid senare hittades en katt i en privatpersons brevlåda och för ett par veckor sedan hittades en stympad hund på en gångbro.

I flera fall har någon lämnat brev efter sig där han eller hon detaljerat beskriver vad djuren har utsatts för, skriver GT. Djurplågaren tackar för stunden med "eran kissemiss" och skriver under breven med "Kattmördaren".

- Min uppfattning är att personen har någon form av störning, det kan inte vara någon som är helt frisk, säger Stefan Holm på Lerumspolisen, till tidningen.


R.i.p Tindra


TUTTAR :S

Crystal Ashley kastar behån och visar upp sina behag.




De är mest opererade i världen

I dokumentären "The World's Most Enhanced Woman and Me" har tv-profilen Mark Dolan letat upp några av de mest plastikopererade kvinnorna i världen. Mark reser Jorden över, från Las Vegas till Brasilien, för att fråga dessa kvinnor varför de bestämt sig för att operera sig och diskutera riskerna med deras extrema ingrepp. improveme.se har bilderna.


Fy fan hur man kan se ut , skulle aldrig falla mig in och göra så hära stora TUTTTTTTAR. Man borde inte kunna bära dom ens, haha

RSS 2.0